Відокремлений підрозділ
Національного університету біоресурсів і природокористування України
БЕРЕЖАНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ
 вул. Академічна, 20, м.Бережани, Тернопільська обл., 47501 Україна  
Україна тримає стрій!!!
A
A
A
Танцювальний колектив "Натхнення"
Самодіяльний духовий оркестр
Студентський аматорський хор
Чоловічий квартет
Студентський КВК
Театральний колектив "Жар-птиця"
Естрадне виконання пісень

"Студентський Олімп 2016"

З нагоди Міжнародного Дня студентів в Бережанському агротехнічному інституті закладі проходило цікаве і неординарне дійство "Студентський олімп – 2016". Це свято підведення підсумків і нагородження кращих із кращих студентів, тих, хто своєю наполегливою працею сприяє зростанню іміджу нашого навчального закладу. На студентський Олімп піднімались ці, хто досяг успіхів у навчально - дослідницькій роботі, у олімпіадах та конкурсах, у художній самодіяльності, у спорті, у студентському самоврядуванні, волонтерському русі, переможці огляду - конкурсу "На кращу кімнату".

Переможці виявлені в таких номінаціях:

1. «Відмінник навчання факультету» - Вітковська Ольга (Факультет енергетики, автоматики та енергозбереження), Леськів Микола М-51М (Агроінженерний факультет), Колодницька Марта (Факультет Економіки і природокористування ).

2. «Кращий студент-науковець факультету» - Студенний Сергій (Факультет енергетики, автоматики та енергозбереження), Логуш Дмитро (Агроінженерний факультет), Скрипка Михайло  (факультет Економіки і природокористування )

3. Активіст інституту - Міськевич Михайло (Агроінженерний факультет), Клачинський Віталій та Голембйовська Інна (факультет Економіки і природокористування ).

4. Людина обраної професії

  • Сомик Іван (Факультет енергетики, автоматики та енергозбереження);
  • Кравчук Віталій (Агроінженерний факультет);
  • Валько Віктор (факультет Економіки і природокористування )

5. Найактивнішим читачем бібліотеки виявився Медляк Олег з групи Е-61М.

6. Найсумліннішими  студентами, які не пропустили жодної пари виявились Козачинський Артем з групи Сп-31Б та Коновальчук Андрій з групи та Чуха Назар.

6. «Найкращі спортсмени інституту» - Кулеба Марія (факультет Економіки і природокористування ), Козіцький Василь ( факультет Факультет енергетики, автоматики та енергозбереження) та Іванов Анатолій (Агроінженерний факультет).

7. «Найпопулярніші студенти інституту» виявились Свергун Іван та Шипула Юлія.

8. «Найкраща кімната гуртожитку»  № 305,   де проживають Войтко Катерина та Ребрик Наталя

 Церемонія нагородження супроводжувалася святковим концертом. Усіх присутніх зачарував Михайло Скрипка, виконуючи романтичну пісню «Я ніколи, нікому тебе не віддам». Не залишила нікого з глядачів байдужими запальна пісня «Омріяна земля» у виконанні Ткачової Оксани та Голембйовської Інни.  Викликала шквал аплодисментів в залі сучасна  пісня  Міськевича Михайла «За тебе все віддам»,  а  дует Ткачова Оксана і Савчук Володимир з піснею «Душа» створили в залі неповторну романтичну атмосферу. Буквально «взірвали» зал Клачинський Віталій із Зайчук Софією запальним рок-н-ролом. На завершення концерту прозвучала пісня «Студентська молодь».

Переглянути Фотогалерею "Студентський Олімп-2016"

 

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ