ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"
ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

  (03548) 2-31-73   E-mail:  ekonom.prurod@gmail.com    Декану факультету

Україна тримає стрій!!!
A
A
A

Cтудентська олімпіада зі спеціальності «Облік і аудит»

Вітаємо учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» 2015/2016 навчального року

У Тернопільському національному економічному університеті 11-13 травня 2016 року відбувя ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

В олімпіаді взяли участь студенти з 73 провідних вищих навчальних закладів України (133 учасники).

Під час проведення олімпіади учасники розв’язували письмові практичні та тестові завдання, що охоплювали дисципліни: „Фінансовий облік”, „Управлінський облік”, „Аналіз господарської діяльності ”, „Аудит”. Тестові завдання виконувалися студентами у залі електронних ресурсів з використанням програми для комп’ютерного тестування MyTest.

Журі визначило переможців та кращих учасників олімпіади, серед яких є і наші студенти групи О – 41 Б факультету «Економіки та природокористування».

В особистому заліку були нагородженні:

  • Братусь Леся;
  • Хомяк Анна.

За результатами олімпіади переможцям були вручені дипломи та цінні подарунки від Тернопільського національного економічного університету та спонсорів – Всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік»», редакції бухгалтерського сервісу «Дебет-Кредит», міжнародної консалтингово-аудиторської фірми KPMG та інших. Усі учасники отримали сертифікати, що засвідчують про участь у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит».

Щиро вітаємо переможців та учасників Олімпіади та бажаємо їм подальших успіхів!

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ