ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"
ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

  (03548) 2-31-73   E-mail:  ekonom.prurod@gmail.com    Декану факультету

Україна тримає стрій!!!
A
A
A

Факультет економіки і природокористування 

Проводить фахову підготовку за освітніми ступенями "МАГІСТР" та "БАКАЛАВР"

зі спеціальностей:

051 - ЕКОНОМІКА
071 - ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
073 - МЕНЕДЖМЕНТ
101 - ЕКОЛОГІЯ
242 - ТУРИЗМ

Детальніше про вступ

Десять причин не святкувати Хелловін

1. Я християнин і належу до Ісуса Христа, мого Господа.

2. Хелловін – язичницьке свято та обряд поклоніння сатані, ангелові смерті.

3. Я українець і мені таке «святкування» цілком чуже.

4. Жахливі маски, костюми тощо не відлякують нечистої сили, а, навпаки, притягають її, що може призвести до опанування дияволом.

5. Це насмішка із Дня всіх святих, які не раз віддавали за християнську віру своє життя.

6. Це окультна практика… Окультизм (магізм) – зв’язок із злими духами, що ненавидять Всевишнього і праведних людей. 

 7. Язичництво – гріх проти першої Божої заповіді.

8. Це невірність християнським ідеалам.

9. Таке дійство не є безневинною розвагою.

10. Подібні «свята» тільки руйнують святість безсмертної душі.

«Ви бо були колись темрявою, тепер же ви світло в Господі, поводьтеся як діти світла, бо плід світла знаходиться в кожній доброті, і праведності і правді. Шукайте пильно те, що Господеві подобається. Не беріть участі в неплідних ділах темряви, а краще й докоряйте.» (до Ефесян 5, 8-12).

Як же зародилося це чуже для нашого українського народу «святкування»? Свято Хелловіну бере, як довідуємося, свій початок із язичницьких традицій древніх кельтів. Відповідно до історії у VII столітті Папа Боніфатій IV затвердив 1 листопада День усіх святих, бажаючи так відвернути англійський народ від язичницьких звичаїв. Пізніше 2 листопада стало Днем Душ – поминанням усіх померлих. Ось до чого варто всім стреміти.

Або в цей час ми вшановуємо всіх наших святих, або всяку потойбічну нечисть. Іншого вибору нема. Сумнозвісний Антон Лавей, автор «Біблії Сатани» та засновник сучасного сатанізму, сказав, що в ніч з 31 жовтня на 1 листопада є найбільше свято Люцифера. Дурять себе ті, хто переконаний, що різні страшні маски, костюми тощо відлякують злу силу... Насправді таке, зокрема використання й окультної символіки, тільки притягує демонічну дійсність ближче. На цьому теж  наголошують і екзорцисти, які виганяють з одержимих людей нечистих духів.

Ще раніше ватиканська газета «Osservatore romano» опублікувала статтю під назвою «Небезпечні послання Хелловіна», де це святкування описано як окультне та протихристиянське. Заодно й осуджено страхітливі костюми для тієї події на фоні язичництва: батьки повинні берегти дітей від розвою жаху, страху та смерті в рамках «празника». До речі, Конференція католицьких єпископів Англії та Уельсу запропонувала батькам-католикам на Хелловін вдягнути своїх дітей у костюми святих. Тому це здорова альтернатива цьому гріховному сатанізму з язичництвом.

Жарти з дияволом (ворогом Божим і нашим) є завжди погані… Магізм або окультизм (свідомий чи не дуже) – це зв’язок із темними силами на шкоду спасінню безцінної душі. І це не вигадки. Таку діяльність, що, на жаль, у сьогоднішньому процесі дехристиянізації суспільства також проникає крадькома до лона Христової Церкви, можна підсумувати ось цим біблійним висловом зі старозавітньої книги пророка Ісаї: «Горе тим, що зло добром звуть а добро – злом; що з пітьми роблять світло, а зо світла – пітьму; що гірке роблять солодким, а солодке гірким» (Іс. 5, 20).

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ