ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"
АГРОІНЖЕНЕРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

  (03548) 2-26-48  E-mail:   mtfbati2010@gmail.com    Декану факультету

Україна тримає стрій!!!
A
A
A

Агроінженерний факультет

Проводить фахову підготовку за освітніми ступенями: "БАКАЛАВР" та "МАГІСТР"

зі спеціальностей

205 - ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО
206 - САДОВО-ПАРКОВЕ ГОСПОДАРСТВО
208 - АГРОІНЖЕНЕРІЯ

Детальніше про вступ

Результати роботи гуртка «Ландшафтна архітектура» у жовтні 2017р.

lis 10 2У жовтні місяці 2017 року продовжилась робота гуртка «Ландшафтна архітектура», що функціонує при кафедрі «Лісового і садово-паркового господарства».

Гуртківці, під керівництвом к.с-г.н., доц.. Бідолаха Д.І. мали змогу ознайомитись із сучасними способами проведення інвентаризації зелених насаджень з використанням квадрокоптера DJI Phantom 4 та визначити їх ефективність у порівнянні із традиційними методами досліджень.

Окремі гуртківці (Слободзян В. та Ізраїл Т.) мали змогу апробувати набуті знання у процесі виконання інвентаризації паркових насаджень у м. Заліщики з метою проведення реконструкції парку, яка здійснювалась 19 жовтня 2017 р. Дана робота виконувалась у рамках кафедральної наукової тематики «Оцінка старовинних парків Західного Поділля та розробка рекомендацій з покращення їх стану» (керівник к.с-г.н., доц.. Кузьович В.С.).

Матеріали досліджень, отримані у ході виконання польових робіт під керівництвом викладачів кафедри, використовуються гуртківцями для набуття практичного досвіду, написання курсових та випускних бакалаврських робіт та участі у процесі підготовки картографічних матеріалів та тривимірної моделі парку.

lis10 1

Набуті теоретичні знання та практичні вміння можуть бути використані майбутніми випускниками для продовження наукової роботи та розробки самостійних проектів з ландшафтного дизайну.

Презентація агроінженерного факультету

Благоустрій парків

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ