ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"
ФАКУЛЬТЕТ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

Контакти:  (03548) 2-14-51    energetik.fakultet@gmail.com    Viber   Facebook

Україна тримає стрій!!!
A
A
A

факультет ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

Проводить фахову підготовку за освітніми ступенями: "БАКАЛАВР" та "МАГІСТР"

зі спеціальностей

КОМП'ЮТЕРНІ НАУКИ (ОС Бакалавр)
ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА (ОС Бакалавр)
ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА (ОС Магістр)
Детальніше...

ПРОТОКОЛ №3 засідання ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки (№3 від 18.11.2020р.)

ПРОТОКОЛ №3

засідання ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки

ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

від 18.11.2020 р.

Голова: Остап’юк В.О.

Секретар: Думанський Р.Г.

Присутні: Хома І. В., Гнатишин В. Г., Буняк Д. В., Коробов А. Т. Матвієнко С.О., Остап’юк В. О., Устимчук В. В., Криворучко С. В., Кульчицький Р. Р., Городиський Я. М., Думанський Р. Г., Ярошевський М. Л.

Запрошені: гарант освітньої програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» ОС «Бакалавр», декан факультету енергетики та електротехніки Бунько В.Я., гарант освітньої програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» ОС «Магістр» Чміль А.І., завідувач кафедри енергетики і автоматики Рамш В.Ю., гарант освітньої програми «Комп’ютерні науки», завідувач кафедри інформаційних технологій та вищої математики Качурівський В.О., завідувач кафедри електротехнологій та експлуатації енергообладнання Колодійчук Л.С.

Порядок денний

1. Про стан заключення договорів на проходження виробничої практики здобувачів вищої освіти спеціальностей «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Комп’ютерні науки».

2. Про підготовку фахівців за спеціальностями факультету енергетики та електротехніки з урахуванням сучасних вимог виробництва.

3. Про підсумки роботи Ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки у 2020 році і завдання на 2021 рік.

4. Різне

По першому питанню

СЛУХАЛИ:

Декана факультету енергетики та електротехніки Бунька В.Я. з інформацією про стан заключення договорів на проходження виробничої практики. На даний час заключено понад 20 договорів з базами для проходження практики за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Комп’ютерні науки». Також він відмітив, що два семестри магістри спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» навчатимуть в інституті, а протягом 16 тижнів проходитимуть виробничу експлуатаційну та науково-дослідницьку практику на підприємствах. У першу чергу тих, представники яких входять до складу ради роботодавців факультету.

ВИСТУПИЛИ:

Буняк Д. В., Устимчук В. В., Ярошевський М. Л., Городиський Я. М. запропонували розширити перелік підприємств з якими необхідно заключити договори про співпрацю з можливістю проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти для забезпечення фахових компетентностей, які задекларовані в освітніх програмах.

УХВАЛИЛИ:

Факультету енергетики і електротехніки та представникам роботодавців посилити співпрацю в напрямку проходження виробничої практики здобувачів вищої освіти.

Збільшити кількість базових підприємств для проходження виробничої практики.

По другому питанню

СЛУХАЛИ:

Остап’юка В. О., з інформацією про підготовку фахівців за спеціальностями факультету з урахуванням сучасних вимог виробництва. Він доповів про необхідність залучення здобувачів вищої освіти до роботи над науковими темами госпдоговірних тематик, та на базі цих робіт виконувати випускні кваліфікаційні роботи.

ВИСТУПИЛИ:

Устимчук В. В., Коробов А. Т. Матвієнко С.О., Думанський Р. Г., Городиський Я. М., які в цілому підтримали пропозицію Остап’юка В. О. та запропонували обговорити і погодити дане питання на своїх підприємствах.

УХВАЛИЛИ:

На підприємствах представники яких є членами ради роботодавців розглянути питання і розробити заходи щодо залучення здобувачів вищої освіти до виконання госпдоговірних тематик.

По третьому питанню

СЛУХАЛИ:

Остап’юка В. О., який підвів підсумки роботи Ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки у 2020 році і окреслив кроки з боку ради роботодавців в рамках співпраці з факультетом енергетики та електротехніки на 2021 рік. Впродовж 2020 року велась систематична робота роботодавців та факультету енергетики та електротехніки у питаннях підвищення компетентності, науково – методичного і матеріально – технічного забезпечення, реалізації і ресурсної підтримки виробничих практик здобувачів вищої освіти, проведені постійного моніторингу якості підготовки випускників.

ВИСТУПИЛИ:

Хома І. В., Гнатишин В. Г., Матвієнко С.О., які доповнили доповідача і запропонували затвердити звіт про роботу Ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки за 2020 році та визначити поточні завдання Ради роботодавців на 2021 рік.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» - 12

«проти» - 0

«утримались» - 0

УХВАЛИЛИ:

Затвердити звіт про роботу Ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки за 2020 році.

Співпрацю факультету енергетики та електротехніки і компаній, представники яких є членами ради роботодавців визнати результативною.

Факультету енергетики і електротехніки та представникам роботодавців посилити всебічну співпрацю в напрямках розробки спільних наукових проектів, залучення представників роботодавців до викладання дисциплін, проведення майстер-класів, оновлення матеріально-технічної бази лабораторій факультету, забезпечення працевлаштування випускників.

      Голова                                                                         Остап’юк В. О.

     Секретар                                                                      Думанський Р.Г.

Факультет енергетики та електротехнологій

Підготовка енергетиків

Лабораторія релейного захисту
Лабораторія електричних машин
Лабораторія електроприводу
Лабораторія монтажу енергообладнання
Лабораторія електротехнологій
Лабораторія електроосвітлення

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ