ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"
ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

  (03548) 2-31-73   E-mail:  ekonom.prurod@gmail.com    Декану факультету

Україна тримає стрій!!!
A
A
A

Круглий стіл «Страхування як засіб уникнення кризових ймовірностей»

29.03.2016 р. проведено круглий стіл «Страхування як засіб уникнення кризових ймовірностей» за участю представників страхових компаній. У роботі круглого столу взяли участь: студенти другого курсу факультету «Економіки і природокористування», д.е.н., професор кафедри економіки підприємства Жибак М.М., к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства Христенко Г.М.,к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства Гурська І.С., агент-консультант австрійської страхової компанії «Grawe Україна» Корнєв С.М., менеджер офісних продажів страхової компанії «Провідна» Наконечна У.І.

Мета круглого столу полягала у теоретичному і практичному дослідженні проблем страхування в Україні, а також окресленні шляхів їх вирішення у науково-практичній площині.

Відкриваючи захід, д.е.н., професор Жибак М.М. закцентував увагу на актуальності проблеми страхового захисту та страхування в Україні.

Жваві дискусії учасників розгорталися навколо таких питань: страховий захист як необхідний елемент економічної безпеки суб'єктів господарювання та життєдіяльності людини; практика та проблематика функціонування страхового ринку в Україні; пріоритетні напрями використання в Україні зарубіжного досвіду надання страхових послуг і регулювання страхової діяльності.

 Корнєв С.М. таНаконечна У.І., як практики, змогли поділитись досвідом роботи у страховій справі. Вказали на недоліки та недоопрацювання у страховій системі та запропонували напрями покращення.

Завідувач кафедри економіки підприємства,

к.е.н., доцент Гурська І.С.

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ