Вітаємо переможців олімпіади!

Надрукувати

У Львівському національному аграрному університеті 5-7 квітня відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з предмету «Агроекологія». Понад 40 учасників із 12 вищих навчальних закладів України змагалися за призові місця, як у командному так і особистому заліку, з теоретичного туру, творчого конкурсу та виконання практичних робіт. Журі визначило переможців олімпіади, серед яких є і наші студенти групи Ео–31Б факультету «Економіки та природокористування».

Під керівництвом професора кафедри «Екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування» Захаріва Ореста Ярославовича студенти зайняли третє командне місце у ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з агроекології та нагороджені почесною грамотою.

В особистому заліку були нагородженні:

Керівник доцент кафедри «Машиновикористання і технології в с/г» Носко Василь Любомирович.

Під час проведення змагань студенти проявили свої здібності в творчому вирішенні завдань, креативному мисленні, виявили глибокі знання з широкого кола агроекологічних питань, показали своє вміння впевнено вирішувати практичні завдання різного ступеня складності.

Щиро вітаємо переможців !!!

 

Завідувач підрозділу наукової
роботи студентів к.т.н., доцент  Диня В.І. 
Tags: