Cтудентська олімпіада зі спеціальності «Облік і аудит»

Надрукувати

Вітаємо учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» 2015/2016 навчального року

У Тернопільському національному економічному університеті 11-13 травня 2016 року відбувя ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

В олімпіаді взяли участь студенти з 73 провідних вищих навчальних закладів України (133 учасники).

Під час проведення олімпіади учасники розв’язували письмові практичні та тестові завдання, що охоплювали дисципліни: „Фінансовий облік”, „Управлінський облік”, „Аналіз господарської діяльності ”, „Аудит”. Тестові завдання виконувалися студентами у залі електронних ресурсів з використанням програми для комп’ютерного тестування MyTest.

Журі визначило переможців та кращих учасників олімпіади, серед яких є і наші студенти групи О – 41 Б факультету «Економіки та природокористування».

В особистому заліку були нагородженні:

За результатами олімпіади переможцям були вручені дипломи та цінні подарунки від Тернопільського національного економічного університету та спонсорів – Всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік»», редакції бухгалтерського сервісу «Дебет-Кредит», міжнародної консалтингово-аудиторської фірми KPMG та інших. Усі учасники отримали сертифікати, що засвідчують про участь у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит».

Щиро вітаємо переможців та учасників Олімпіади та бажаємо їм подальших успіхів!