ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"
ФАКУЛЬТЕТ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

Контакти:  (03548) 2-14-51    energetik.fakultet@gmail.com    Viber   Facebook

Україна тримає стрій!!!
A
A
A

факультет ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

Проводить фахову підготовку за освітніми ступенями: "БАКАЛАВР" та "МАГІСТР"

зі спеціальностей

КОМП'ЮТЕРНІ НАУКИ (ОС Бакалавр)
ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА (ОС Бакалавр)
ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА (ОС Магістр)
Детальніше...

ПРОТОКОЛ №2 засідання ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки (№2 від 07.05.2020р.)

ПРОТОКОЛ №2

засідання ради роботодавців факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

від 07.05.2020 р.

Голова: Остап’юк В.О.

Секретар: Думанський Р.Г.

Присутні: Хома І. В., Гнатишин В. Г., Буняк Д. В., Коробов А. Т. Матвієнко С.О., Остап’юк В. О., Устимчук В. В., Криворучко С. В., Кульчицький Р. Р., Городиський Я. М., Думанський Р. Г., Ярошевський М. Л.

Запрошені: декан факультету енергетики та електротехніки Бунько В.Я., завідувач кафедри енергетики і автоматики Рамш В.Ю., завідувач кафедри інформаційних технологій та вищої математики Качурівський В.О., завідувач кафедри електротехнологій та експлуатації енергообладнання Колодійчук Л.С.

Порядок денний

1.Обговорення навчальних планів та освітніх програм спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 122 «Комп’ютерні науки».

2. Про участь роботодавців в навчальному процесі.

3. Різне

По першому питанню

СЛУХАЛИ:

Завідувача кафедри інформаційних технологій та вищої математики Качурівського В.О., який представив для обговорення проєкт освітньої програми і навчального плану для підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти зі спеціальності  122 «Комп’ютерні науки».

Кульчицький Р.Р., заступник директора ТОВ  «МегаКом» - провайдер Інтернет-послуг, відзначив важливість підготовки фахівців для Тернопільської області за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» та зазначив, що у розробленій освітній програмі є всі необхідні компоненти, які формують компетенції висококваліфікованого фахівця в галузі ІТ-технологій, адже вони є актуальними і затребуваними на сучасному ринку праці.

Завідувач кафедри енергетики і автоматики Рамш В.Ю., представив для обговорення проєкт освітньої програми і навчального плану для підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Остап’юк В.О., помічник голови правління – генерального директора з питань охорони праці ВАТ «Тернопільобленерго», відзначив, що освітню програму «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» проєктна група у співпраці з роботодавцями сформувала таким чином, щоб у результаті підготувати фахівця з необхідним набором фахових і загальних компетенцій, готового до вирішення реальних практичних ситуацій і завдань в галузі енергетики та автоматизації виробничих процесів.

ВИСТУПИЛИ:

Хома І. В., Буняк Д. В., Матвієнко С.О., Городиський Я. М., які запропонували включити в навчальні плани дисципліни пов’язані з налагодженням мікропроцесорних систем керування технологічними процесами, що буде актуальним для підготовки сучасного фахівця.

УХВАЛИЛИ:

Врахувати подані пропозиції та рекомендувати до затвердження Вченою радою ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» освітні програми та навчальні плани для підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти зі спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

По другому питанню

СЛУХАЛИ:

Остап’юка В. О. про активізацію участі роботодавців в навчальному процесі: проведення відкритих занять, майстер-класів, оновлення матеріально-технічної бази лабораторій факультету.

ВИСТУПИЛИ:

Коробов А. Т. Матвієнко С.О., Устимчук В. В., Криворучко С. В., Городиський Я. М. запропонували включати у розклад занять фахівців від роботодавців. Форму занять – узгодити із завідувачами кафедр.

УХВАЛИЛИ:

Завідувачам кафедр узгодити із навчальною частиною і представниками від роботодавців питання щодо включення у розклад занять фахівців від роботодавців для проведення аудиторних занять із здобувачами із першого семестру 2020/2021 н.р.

      Голова                                                                         Остап’юк В. О.

     Секретар                                                                      Думанський Р.Г.

Підготовка енергетиків

Лабораторія релейного захисту
Лабораторія електричних машин
Лабораторія електроприводу
Лабораторія монтажу енергообладнання
Лабораторія електротехнологій
Лабораторія електроосвітлення

Карта повітряних тривог України

БАТІ
 
 

Взаємодія із світлиною


 
 

Пропозиція до зміни підпису світлини




Вашy пропозицію відправлено на розгляд адміністратору сайту!

 

БАТІ